+34 977 74 40 87   |

El passat 31 de març es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita la cloenda de la 3a Setmana del Comerç del Consoci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya denominada Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials.

Per tercer any consecutiu l’empresa Pymeralia va organitzar la cloenda de la 3a Setmana del Comerç amb les Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials a Sant Carles de la Ràpita, a la qual van participar representants del mateix Ajuntament de la Ràpita, la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, la Sra. Mercè Miralles i la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Sra. Muntsa Vilalta.

L’acte de cloenda a la Ràpita es va centrar amb l’intercanvi d’experiències comercials de diferents testimonis, organitzat amb quatre taules rodones

Les Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials van ser inaugurades pels parlaments de la Presidenta de la Unió de Comerç De la Ràpita, la Sra. Natàlia Guart, la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Sra. Mercè Miralles i per la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de San Carles de la Ràpita, Sra. Conxi Vizcarro.

A la primera taula van participar representants de la Unió de Comerç Rapitenc, la Unió de botiguers de Mollerusa, Encants del Delta i la Federació de comerç del Ripollès. El tema central de la taula va girar entorn al futur de les associacions de comerç i sota la pregunta si aquestes associacions s’han de reconvertir.

A la segona taula van participar representants de Comercium de Tarragona, comerç Amposta i de la Federació de Comerciants de la Selva. En aquest cas el tema es va centrar amb els casos d’èxit d’associacions de comerç i es van exposar les campanyes millor valorades pels clients i comerciants de cada associació de comerç.

La tercera taula es va centrar amb testimonis d’èxit de botiguers, i van participar representants de la Sabateria Maite de la Sénia, els productors i venedors de mel Somper de Riba-Roja i Fruites Barberà de Tortosa.

La darrera taula es va centrar amb testimonis que van aportar idees i propostes de futurs en l’àmbit del comerç, com la recent incorporació a diferents municipis de les Terres del Ebre de marketplaces d’àmbit municipals, projecte liderat per l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Pymeralia. La representant, Carla Jornet, va explicar tant aquest projecte com el projecte d’unir els diferents marketplace en una sola plataforma d’àmbit intercomarcal. En aquesta ultima taula també es van exposar altres projectes com el concurs gastronòmic Menjat lo Delta i els Jocs Olímpics del Comerç.

En total l’acte de clausura es va prolongar 5 hores, durant les quals es va tenir temps de debatre, d’aportar, però sobretot d’interrelacionar-se i compartir experiències comercials i idees de futur, les quals majoritàriament giraven entorn de la venda online, amb constants referències al sistema de venda online associatiu dels marketplace, però també en estratègies de màrqueting i amb el treball de les associacions de comerç i els dinamitzadors comercials.

Les Jornades d’Intercanvi d’Experiències Comercials es van finalitzar amb els parlaments de la Directora General de Comerç de Catalunya, Sra. Muntsa Vilalta i per l’Alcalde de la Ràpita el Sr. Josep Caparròs.

Llámanos