Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa

Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa – Convocatòria 2024

 

Els Cupons ACCIÓ fomenten la competitivitat empresarial a través d’un descompte directe que es pot utilitzar per obtenir serveis especialitzats en àrees com la internacionalització, la innovació, la sostenibilitat o les noves tecnologies, prestats per assessors certificats per ACCIÓ.

Aquests ajuts han ajudat ja a més de 4.600 empreses de Catalunya, facilitant des de les seves primeres exportacions fins a la implementació de tecnologies avançades o l’adaptació dels seus models de negoci als canvis del mercat.

Aquesta és una oportunitat per rebre suport no només en la teva expansió internacional o en la incorporació de tecnologia, sinó també per accedir a iniciatives europees de recerca i desenvolupament o per protegir les teves innovacions.

Els Cupons ACCIÓ 2024 es caracteritzen per la seva ràpida distribució. Prepara’t per seleccionar el cupó que millor s’ajusti a les teves necessitats empresarials.

Recorda que més de la meitat de les empreses que han rebut aquests ajuts preveuen un augment en la seva facturació.

Inspira’t en el seu èxit!

 


CUPONS ACCIÓ A L’ESTRATÈGIA:

Beneficiaris:

Els Cupons ACCIÓ a l’estratègia estan dirigits a pimes i grans empreses industrials amb establiment operatiu a Catalunya.

Què ofereixen?

L’objectiu dels Cupons ACCIÓ a l’estratègia destinats a empreses industrials és acompanyar les persones clau d’una empresa durant el procés de reflexió sobre el model de negoci i innovació de l’organització, i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar en el negoci. Una persona assessora experimentada acompanyarà l’empresa durant l’anàlisi dels canvis de l’entorn, l’efecte que poden tenir sobre el model de negoci i en la identificació de noves oportunitats i reptes per garantir la competitivitat.

Ajuda màxima de 8.000 euros.


CUPONS ACCIÓ DE TECNOLOGIES DIGITALS AVANÇADES:

Beneficiaris:

Aquestes ajudes estan dirigides a pimes i grans empreses amb establiment operatiu a Catalunya.

Les empreses sol·licitants han d’acreditar un grau mínim de maduresa digital que correspongui als nivells d’iniciat, intermedi o avançat del test d’autoorientació digital.

Què ofereixen?

Els Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades et permetran experimentar amb noves tecnologies per accelerar la transformació digital de la teva empresa. Fes el salt tecnològic i contracta serveis d’assessorament per testejar i experimentar amb tecnologies avançades abans d’invertir-hi. Una oportunitat única que podràs aprofitar a través dels equipaments tecnològics del Digital Innovation Hub de Catalunya.

Amb aquests Cupons, podràs realitzar estudis de viabilitat tecnològica, analitzar nous models de negoci basats en l’ús de tecnologies avançades, realitzar proves de concepte o desenvolupar nous prototips, entre altres.

Ajuda màxima de 20.000 euros.

Categoria d'especialització Tecnologia Indústria 4.0 ( Sectors i tecnologies d'aplicació Logística, e commerce i distribució Tic i transformació digital; Big data, intel·ligència artificial. (1)


CUPONS ACCIÓ GREEN

Beneficiaris:

Aquestes ajudes estan dirigides a pimes industrials i de serveis amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de 2 anys de vida en la data de publicació de la convocatòria.

Què ofereixen?

L’avanç cap a la neutralitat climàtica és la gran oportunitat empresarial dels pròxims anys. Els Cupons ACCIÓ Green són el primer pas per fer-ho possible. Amb ells, podràs identificar oportunitats d’innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle o disminuir la vulnerabilitat de l’empresa respecte a l’emergència climàtica.

Les actuacions poden estar relacionades amb l’ús de tecnologies per a la preservació del medi natural; per millorar l’eficiència de l’ús de l’aigua i d’altres recursos; per a una producció d’aliments i nous materials més sostenible; per avançar cap a la descarbonització de l’economia o per a una gestió més eficient dels processos de fabricació, entre d’altres.

Ajuda màxima de 8.000 euros.


CUPONS ACCIÓ D’INICIACIÓ A L’EXPORTACIÓ

Beneficiaris:

Aquestes ajudes estan destinades a pimes amb seu operativa a Catalunya i que hagin facturat un mínim de 100.000 euros el 2023.

Els Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació estan destinats a empreses amb poca experiència exportadora: que encara no exportin o que ho facin fins al 25% de la seva facturació.

Què ofereixen?

Els Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació et permetran fer els primers passos cap a l’expansió internacional de la teva empresa.

Tant si desitges començar a traçar un pla de promoció internacional com subcontractar un export manager, els Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació són la teva primera finestra a l’exterior. Aquestes ajudes es poden bescanviar per algun d’aquests serveis:

  • Cupó per al desenvolupament d’un pla de promoció internacional: selecciona el millor producte o servei per vendre a l’exterior, tria els països de destí i els canals de distribució, i elabora una llista de clients potencials. Ajuda màxima de 2.500 euros.
  • Cupó per a la subcontractació d’un export manager: tria el professional que t’assistirà durant el procés d’internacionalització. Ajuda màxima de 8.000 euros.

CUPONS ACCIÓ INTERNACIONAL ETRADE

Beneficiaris:

Aquestes ajudes estan destinades a pimes amb seu operativa a Catalunya, que hagin facturat un mínim de 100.000 euros el 2023 i disposin d’un lloc web en un idioma estranger.

Què ofereixen?

Els Cupons ACCIÓ International eTrade són l’impuls que la teva empresa necessita per augmentar les vendes a través dels canals digitals i de forma internacional. Una oportunitat per millorar la teva presència en línia i seleccionar els canals i mercats més adequats per a tu!

Amb aquests cupons, podràs accedir a un servei d’assessorament per definir la teva estratègia digital internacional, realitzar un pla d’accions en els canals digitals o fer una anàlisi completa de la teva presència en línia.

Ajuda màxima de 6.000 euros.


CUPONS ACCIÓ DE PROJECTES EUROPEUS I+D+I

Beneficiaris:

Aquestes ajudes es dirigeixen a pimes i grans empreses amb seu operativa a Catalunya que estiguin preparant un projecte col·laboratiu de I+D+I europeu com els següents: Horizon Europe, LIFE, Innovation Fund, CEF, Creative Europe, CERV, Digital Europe Programme, European Defence Fund o Cascade Funding. Queden exclosos els projectes de I+D+I finançats per Next Generation o PO Feder.

Què ofereixen?

Els nous Cupons ACCIÓ de programes europeus I+D+I són l’impuls que la teva empresa necessita per accedir a convocatòries d’ajudes europees de recerca i innovació de forma col·laborativa. Una oportunitat per fer realitat els teus projectes a través de programes com Horizon Europe, Life o el Digital Europe Programme, entre d’altres.

Amb aquests cupons, rebràs assessorament per preparar i redactar la proposta, i per crear el consorci. També rebràs suport per aplicar la normativa i gestionar qualsevol assumpte relacionat amb la preparació d’un programa de I+D+I europeu.

Ajuda màxima de 12.000 euros.


CUPONS ACCIÓ A LA PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Beneficiaris:

Aquestes ajudes van dirigides a pimes amb establiment operatiu a Catalunya.

Què ofereixen?

Els Cupons ACCIÓ a la propietat industrial i intel·lectual tenen per objectiu ajudar l’empresa a protegir el seu coneixement innovador a través de la realització d’estudis que permetin la seva explotació i la de disposar de registres oficials de propietat industrial.

Les actuacions que s’inclouen tenen a veure amb els serveis tècnics referents a la redacció de patents, models d’utilitat, dissenys industrials, estudis de llibertat d’operació, patentabilitat, així com la gestió i registre de marques europees.

Ajuda màxima: 3.000 euros.

Ajuda màxima de 3.000 euros.

 
 
Els projectes subvencionats es podran executar des de l’1 de gener de 2024 al 30 de setembre de 2025
 
L’empresa beneficiària podrà rebre fins a quatre cupons amb un màxim d’un cupó per cada línia d’ajuda.

Cupons Acció

 
 

 

Scroll al inicio

Contacta con nosotros